Nattlinne på och julbord

Nyduschad och håret är tvättat. Lika bra att krypa in i nattlinnet då.. även om jag tycker det är lite för kallt. Får nog skaffa mig en pyjamas. Iaf att ha höst och vinter.

I morgon är det julbord med jobb på Big Bowl. Tänkte ha klänning och efter att ha letat som tusan, så hittade jag den där den skulle vara - i garderoben. Lite vita katthår på den, men rollar den i morgon. Känner jag mig själv rätt, så kommer jag leta efter nåt annat att ha på mig, för jag har en tröja jag gillar.. och kanske har jag en kjol som passar till. Jag får nog be Jessica vara smakråd i morgon.

Idag fick jag (slutligen) min julklapp från jobb. Men oh.. hur ska jag kunna välja EN sak? Jag skulle vilja välja typ 5 saker 😁

Nu ska jag snart stänga ner, starta tvn och äta nåt litet innan jag ska sova. Blir nog en macka och en tallrik risgrynsgröt med kanel och saftsoppa.

Vårt internet suger verkligen!! Jag blir nerkopplad hela tiden, då signalen från routern inte orkar upp. Jag tror att vi behöver en bättre router. Så nu har jag beställt en ny via vår internetleverantör... om jag gjorde rätt.

Jenny har blivit jättebra på att plugga. Vad jag vet så är hon ikapp med allt.. och det går bra på proven. Hon pluggar stenhårt, flera timmar varje kväll och har sett att det ger resultat. Hon ska sjunga på skolavslutningen och igår sa hennes musiklärare att hon sjunger FÖR fint. Tidigare har han spått att hon blir den nya Wilma Davidsson. För er som inte vet vem hon är.. så är det en tjej härifrån som gått väldigt långt inom musik/sång.

Är Jennys lärare tycker att Jenny är i klass med henne, så blir jag ännu stoltare än vad jag redan är ❤

  • 71 visningar

Gillar