Nattakaffe...

​Det sker ytterst sällan att jag dricker kaffe så här sent.. men har bara druckit en kopp idag och nu kom huvudvärken. Så det blev en sen kopp.
Idag har jag gjort kycklinggryta med kokosmjölk. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillade smaken, men får väl vänja mig, då jag gjort 3 matlådor.
I morgon ska jag göra Korv Stroganoff och frysa in. Vad vi sen ska ha till middag vet jag inte.. blir kanske Stroganoffen... kanske blir det nåt annat.

Till middag idag blev det fläskfiléplanka. Så gott! Jenny planka gick åt fort tydligen.. för hennes kompisar åt av det också. Och tyckte det var gott. Så det är nog nåt vi får ha oftare. Tyvärr har vi bara två plankor.

Ev vill Lizettes pappa följa med till Ullared.. jag får ringa på måndag och höra om det finns platser kvar. Isf får han också sova här natten innan, precis som Lizette ska göra. Vi har en madrass (som faktiskt är hans) som han kan sova på.. och så får Lizette och Jenny sova skavföttes. Det löser sig på nåt sätt i så fall.
Jag har bestämt att han inte ska följa med.. men vill gärna åka dit en annan gång. Så jag föreslog att vi då hyr stuga och tar det som en liten miniminisemester.

Jessica är hos Anton och Jenny ska sova inne hos Linnéa, så jag blir ensam en natt till. Och ska snart lägga mig.. så fort huvudvärken gett med sig. Natti

  • 128 visningar

Gillar