Moderat läxa

Jag har nu hjälpt Jenny att slutföra hennes arbete med Moderaterna. Hon ska redovisa det muntligt i morgon. Det jag har hjälpt henne med att skriva ut och rätta lite stavfel. Hoppas det går bra och att hon får det A hon siktar på.

Gjutit min första Buddah.. och när jag tog av formen.. så liknade Buddah en kille som jobbar på CMP :( Dock har min Buddah lite luftbubblor som inte killen på CMP har.

Tänkte att jag kanske bara inbillade mig... så jag tog med min lille gubbe till jobb idag.. och visade för mina kollegor, som sa: Men.. det är ju killen på CMP!!! Hahaha...
Jag gör nu ett nytt försök... hoppas på att inte det är en massa luftbubblor och att den får ett annat utseende när jag sen målat den.

Jag har även gjort en tavla... (glömde dock fixa upphängningen), som jag blev nöjd med.

Har en till på G... 

En till uggleljuslykta är gjord.. och en nu på G. Om en månad så har jag nog nån till.. hittat en tjej som gör former till vettigt pris.
Jan har en ljuslykta som jag gillar, så jag funderar på att själv göra en form efter den. Ja, vi får väl se... men det hade nog blivit jäkligt snyggt :)

Nu är det snart dags att lägga sig... I morse vaknade jag med en huvudvärk av sällan skådat slag... Aldrig förr har jag haft så ont... jag tyckte t o m att det gjorde ont när katterna tittade på mig.. jag försökte schasa iväg dom. Det var svårt att gå till bussen, för jag visste inte var jag skulle titta.... var yr och ville bara dö... Men med lite tabletter, så tog jag mig till jobb.. mot eftermiddan så hade huvudvärken lagt sig tillräckligt för att jag skulle kunna börja tänka lite och fungera normalt. Fick lite starkare värktabletter av Mimmie på bussen, men behövde inte ta dom, sparar dom till ett annat tillfälle.
Hade inte huvudvärken börjat ge med sig tills jag kommit till jobb, så hade jag vänt och åkt hem igen.

Nu har jag suttit och kollat efter födelsepresent till Jenny.. hittade dock inte det jag var ute efter till bra pris, så jag har mailat och frågat.. Eftersom hon ev läser min blogg, så skriver jag inget om det här :)

Alla katterna är inne (det var dom inte förra natten, för då var Molly ute, kom hem precis när jag skulle gå till jobb).
Hon har varit lite grinig mot Zabaton nu ikväll, men förhoppningsvis så lägger det sig och dom sover hos mig bägge två. Tja, Z är inte så glad på mig sen jag avmaskade honom tidigare i kväll.

Sen planerar Jan och jag en tripp till Tyskland om några veckor, han fick nåt erbjudande härom dagen. Isf ska det fyllas på med Sangria här :) Ja, för de som undrar.. Jan och jag umgås flitigt.. han är faktiskt en av mina bästa vänner. Bara för att man inte är tillsammans längre, så betyder inte det att man inte kan vara vänner. Och han är som en pappa för Jenny. Nästa vecka ska han följa med henne  på innebandyträning och om några veckor så ska han med på nåt möte i skolan. För att hon vill det. I 9 år har han varit en väldigt stor del i hennes liv.

Natti.

Gillar