Mitt i natten...

​Här sitter jag.. skulle sovit, ögonen går nästan i kors, men jag är så kass i magen. Vet inte om det beror på att jag har problem med att äta eller om det är för jag drack två glas mjölk innan. Det tog iaf max 5 min, så fick jag fly in på toaletten. Och där har jag tillbringat en del tid de senaste timmarna. Kul läsning, haha.

Töserna är fortfarande vakna.. Jenny och några kompisar har tjafsat lite, så nu är hon ledsen och orolig. Jag har sagt att dom får prata ut om det, så får se om dom gör det i morgon. Jessica spelar väl som vanligt. Katterna bara väntar på att jag ska släcka ner och lägga mig.. dom är ju knappast vana vid att jag är vaken vid denna tiden.

Jag har frågat Jan om inte han och jag kan göra nåt själva i morgon.. sista riktiga semesterdagen. Så vi får väl se vad som händer och sker. Jag har inga förslag på vad vi kan göra, bortsett från att åka och bada, om vädret tillåter. Även om jag inte är så sugen på att visa upp denna blekfeta kropp på stranden.. haha. Men den blir varken mindre blek (eller fet) här hemma.. Bäst hade varit om han erbjudit att bjuda ut mig på middag nånstans *I wish!* Typ bara gå ner på t ex Casablanca och äta lite. Whooop.. och sen vaknade jag med kudden i örat. Jaja, vi kan kanske gå och mata ankorna.

Värken i vänsterarmen har tagit ny fart... den är inte alls rolig och jag har tagit värktablett i hopp om att lindra. Vårdcentralen tycker att jag ska gå till arbetsterapeuten, så jag har en tid inbokad där om några veckor. Löjligt.. jag är övertygad om att jag måste få en ny operation och att först då kommer knutorna i handflatan försvinna och domningarna i fingrarna försvinna.

Natti

  • 97 visningar

Gillar