Minnesproblem

Sedan jag blev utbränd, så har jag haft stora problem med att komma ihåg saker. En gång på jobbet, så visste jag inte var jag gjort av Jenny :( Som tur var, så visste Jessica det.. jag hade lämnat Jenny hos dagmamman på morgonen
Tyvärr e det fortfarande lika dåligt... just nu är jag av med en mobilladdare. Hade den hos Jan i helgen.. tog ur den ur vägguttaget, sen minns jag inte mer.
Har problem att föra samtal, då jag inte alltid kommer ihåg vad som sägs. Glömmer bort att ta mina järntabletter, som jag måste ta varje dag, osv.
Pratade med kuratorn om detta idag o fick då det tråkiga beskedet att jag inte kommer bli helt bra. Går inte att träna upp heller, utan jag måste lära mig skapa rutiner, som t ex att alltid lägga nycklarna på samma ställe... till slut lär jag mig var dom finns.
Detta är skitjobbigt
Grät i telefonen när jag pratade med Jan innan. Jag känner mig senil o skäms över att inte komma ihåg ibland.

Efter kuratorbesöket, så var jag på sjukhuset o lämnade lite blod, för att se om mitt järnvärde har blivit bättre, eller om jag måste öka järndosen. Körde sen till mamma o tog en fika.
Precis när jag kommit hem ringde Jessica o ville bli hämtad på skolan. Hon hade ont i magen. Som tur var, så klarade hon att ta bussen hem. Helt slut somnade hon i soffan... o så gjorde även Jenny.

  • 0 visningar

Gillar