Migrän

Hade huvudvärk hela dagen igår, lättade på kvällen och i natt vaknade jag med migrän.
Ringde och sjukade mig vid 5 och somnade sedan om. Blev väckt strax efter 10 när Thomas ringde och då var migränen nästan borta.
Nu ikväll kanske m huvudvärken tillbaka och känner mig lite krasslig. Tanken är ju att kunna jobba imorgon. Så hoppas att det släpper under natten. Det hsr ju hänt förut 😊

Idag fick vi meddelande från kören. I mitten av april är det tänkt att vi ska ha premiär, om Corona tillåter. Fram tills dess blir det till att träna digitalt, via Zoom. Och i april ska vi ha några träffar på riktigt 👍🏼

I helgen ska jag göra ett kort till en kollega som går i pension på fredag. Känner dock inte honom, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra kortet, men kommer väl på nåt. Vad jag sen ska köpa blir en annan fråga. För tydligen är det jag som ska fixa det. Hmm.

Nu är det snart dags att sova. Huvudvärken är kvar men kan inte ta fler tabletter nu. Och jag är lite onormalt trött. Men det kan vara pga migränen. Men självklart är jag uppmärksam på ev symtom på Corona. Det kan fortfarande visa sig, men risken är inte lika stor nu. Om jag inte blivit smittad av nån annan.

Natti

Gillar