Midsommardagen

Idag vaknade jag hyfsat tidigt och fick ett ryck... Tog bussen till Citygross. Där är jag ytterst sällan. Gick där en timme och fick köpt det jag behövde och liten annat. Dock gillar jag inte deras köttavdelning. Tycker inte alls att dom har fint kött. Och dyrt är det också.

På väg hem ringde Jenny och sa att dom skulle till Jensens och äta. Jag ville med så jag vände hemma och tog tåget till Malmö. Emporia hade stängt - Jensens också. Skulle då äta i stan, men det var långt kö. Så vi åkte till Pizza Hut, efter att ringt dit och bokat bord.

Vilken trevlig servitör!! Hjälpsam och tyckte att vi skulle beställa en pizza mindre än vad vi tänkt, då han ansåg att det skulle räcka. Och det gjorde det.

Snygg var han också 😉
När vi skulle gå, så frågade han Jenny om hon själv fixat sina ögonbryn, för dom var så snygga 😊 (han är nog homo 😉). Sa att han gillar snygga ögonbryn 😂

Sen körde Per oss till tåget. Jonathan hämtade upp Jenny när vi kom till Trelleborg, Jessica och jag slog ihjäl en halvtimme på ett stängt Valen tills bussen gick.

Nu är jag återigen ensam hemma.. Jessica är ute och går med en kompis och Jenny är iväg med några kompisar. Jag har dock nåt att roa mig med...

Pga vädret så har jag inte kommit till kolonin idag, men i morgon måste jag dit. Kanske Therese vill ut och gå en runda då och hänga med mig. Hon frågade innan om jag ville med ut och gå ikväll, men jag har ju varit igång hela dagen idag plus har tvättstugan, så jag orkade inte.

Nu ska jag bli klar i tvättstugan och sen se om det är nåt på tv. Får se om jag fixar mig nån macka, är fortfarande mätt.

  • 202 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer

Vicki,
Är pizzahut uppe i stan? Jag gillar Jeansen men äter då oftast deras kycklingsallad när jag är där. Jag tycker city cross har kanon kött köper mitt kött där eller på Bulltofta. Handlar bara svenskt kött
fotbollsvicki.blogg.se