Middagsbjudning..

Ikväll har jag sluppit laga middag. Pontus och Micke kom hit och grillade baconfyllda chiliburgare och friterade baconlindad lök. Mums! Även packat matlåda tills i morgon. Givetvis glömde jag ta ett foto. Jenny och jag har bestämt att i morgon kväll, så ska vi göra friterade bananer. Gäller att passa på medans vi har Jans fritös :)

Natten i natt och morgonen var allt annat än kul. La mig vid 22, somnade rätt snabbt, vaknade kl 1 med sprängande huvudvärk. Upp och tog tablett.. och sen var jag klarvaken.. somnade vid 3.30 och sen ringde alarmet 4.30. var jag inte pigg!
Både Mimmie och jag var lite sena på det till bussen, men båda hann.. och till på köpet, så var bussen sen. Vilket resulterade i att bussen var två min sen till Abbekås och där har jag en min på mig att ta mig till nästa buss. Så precis när bussen rullade in i Abbekås, så såg jag att den andre bussen körde iväg. Så det var bara att sitta och vänta på nästa buss, som kom 30 min senare. Och den chauffören sa att dom är skyldiga att vänta 3 min efter utsatt tid, ifall anslutningsbussen är sen. Garanterad anslutning har jag lärt mig att det heter. Sen var ju även tågen försenade, så jag var inte på jobb förrän kl 8. Nu ska jag ansöka om resegaranti, vilket kundtjänst på Skånetrafiken hjälpt mig med i kväll.

Zabaton har ikväll kommit på att han kan ta sig över staketet.. så det gör han HELA tiden. Tur att han är konstant hungrig, så det är bara till att skramla med torrfoder, så kommer han som ett skott. Nu blir det till att vänja honom vid halsband, ifall han kommer bort.

Nu är det snart dags att sova, fast nu är jag inte så trött. Men först ska jag få Jenny i säng. Natti.

Gillar