Magsjuk...

​Redan i söndags kväll så började jag må illa.. kräktes lite, men kändes ändå ok i går morse.
Men på jobbet så började jag må ännu mer illa.. fick halsbränna och kände att jag egentligen bara ville hem och lägga mig. Och eftersom jag inte mådde bättre under kvällen.. kunde inte ens äta nåt, så har jag varit hemma idag.
Mår bättre, även om jag inte är bra, men ska jobba i morgon. Retar mig som tusan för jag hade tänkt att åka och kolla när Lillan spelar match i Malmö.. men den börjar inte förrän kl 20.. och eftersom Jan inte vill följa med, så skulle jag vara hemma så sent med tåg/buss. Ja, jag retar mig typ 1000 ggr, för jag vill så gärna se henne spela.

Eftersom jag varit hemma idag, så har jag passat på att göra lite brunkål. Bara till att konstatera att den bara kommer räcka veckan ut.. jag jag INTE köper julskinka.. för isf kommer den nog vara slut redan på torsdag. För att det är så gott! Jag behöver inte ha nåt till.. jag kan äta den rakt upp och ner.
Och kan konstatera att jag har en katt som älskar vitkål.. vet inte hur mycket hon har ätit idag, men jag vill inte ha henne hos mig i sängen i natt..

Nu väntar jag besked på om Jan ska åka på Maxi.. billig ost och jag har inget pålägg på jobb.. behöver köpa ett bröd också, eftersom jag inte orkar baka ikväll.. 

  • 94 visningar

Gillar