Lunch och Tysklandstur

Det har varit två lååånga arbetsdagar, trots jag inte jobbat fler timmar än vanligt.. men dom har känts segare. Idag hade jag dock förmånen att bli bjuden på lunch av en trevlig yngling 😉😊
Idag åkte jag med Jan hem från jobb. Skönt att få skjuts ända hem.. även om jag bara var hemma om och vände, för att jag behövde handla.

På fredag har jag tagit ledigt.. ska åka med en gammal kompis till Tyskland över dagen. Ska bli jättetrevligt och just nu är det bra erbjudande, så det kostar bara 255 kr för bil med 2 pers. Jag kommer inte handla så mycket.. men vi ska till affären där mitt favvovin kostar 2 euro/flaskan, så några flaskor ska få följa med hem. Ska se om jag hittar en flaska bubbel till nyår också. Ska skriva inköpslistan i morgon, så jag har lite koll på vad jag ska handla. Ska handla lite till Lillan också.
Tänkte ta med min virkning och nån korsordstidning, så jag har lite att göra på båten. Kanske även en bok slinker med.

I helgen ska jag både klippas och få fixat naglarna. Naglarna är det en kollega som ska göra, som inlämningsuppgift. Det är även julskyltning, så jag hoppas kunna gå lite på den, för det har jag inte gjort på några år.

Nej.. nu börjar jag bli trött.. funderar på att lägga mig om en timme eller så. Skippar middan, då töserna redan ätit och jag inte är hungrig.
Natti

Gillar