Lördagsmys?

Efter att sovit ut (bortsett från att jag vaknade 6.15, men somnade om knappt en timme senare), så morgnade jag mig i lugn och ro, drack kaffe, spelade lite spel.
Sen tog jag bussen till Valen, fick köpt mig en ny bikini, som var på rea, köpte några linnen på rea, köpte nya skor på Intersport - även dom på rea.. 99 kr stod det, men i kassan blev det 90 kr. Känner att jag fyndade bra!

Töserna har möblerat om lite idag. Hyllan jag köpte av grannen, blev inte alls bra där jag hade tänkt mig, så nu står den på Jessicas rum.. och hyllorna Jessica hade, har flyttat in på Jennys rum och i lilla hallen utanför deras rum. Blev jättefint!

Jag håller på i tvättstugan mellan varven. Hade tänkt börja packa ikväll, men väntar nog tills i morgon förmiddag. Jag hade betydligt mer tvätt än jag räknat med, då jag bestämde mig för att även tvätta täcke och kudde. Och så alla lakan och handdukar som vi köpte igår.

Jag var med Jan innan och köpte pizza.. dock har jag inte ätit än, väntar på att hungern ska sätta in. I morgon ska vi köra och handla, ska fylla upp lite i kyl och frys till Jessica innan vi åker. Och köpa hem kattsand.. det orkar jag inte ta på cykeln. En termos ska även skaffas, så vi kan dricka kaffe på vägen upp. 

Jag är helt exalterad inför resan.. som en liten unge 😂 Jag har lite planer på att vi ska handla lite på sista Maxi innan vi är framme, tror det är vid Uddevalla, då allt är dubbelt så dyrt i Smögen. Eftersom vi (jag!) vet vad vi (jag!) tänkt laga för mat där, så kan vi likaväl handla det på vägen. Annelis kycklinggryta och Tinas kycklinggratäng. Och massor av sallad till det. Förhoppningsvis så har Jan nån idé om vad vi ska ha en dag, och även tänker tillaga det. Jenny vill ha egenfångad makrill en dag, men det är lite svårare att lova.
Jag ska ta med datorn och den externe hårddisken, så kanske vi kan kolla på nån film om/när det blir dåligt väder.

Så.. då var räkningarna betalda. Tomt på kontot ;) Nja, inte riktigt.. men kan inte ägna mig åt några större utsvävningar. Nästa lön blir bättre, där är en massa övertid.. Dock knappt semestertillägg, då jag jobbat halva semestern. 

Förresten.. idag hämtade jag ut mina progressiva glasögon. Åh, så skönt att kunna se på både långt och nära håll. Inser nu hur mycket jag saknat dom. Dom skaver lite, men det får jag fixa när vi kommer från Smögen.
Jag skulle färgat håret i kväll, men orken är slut, då jag får göra det i morgon. Nu ska jag bara bli klar i tvättstugan, få ätit lite pizza och sen är det dags för sängen. Håret får fixas i morgon och Jessica ska hjälpa mig lite också.
Tills dess... så säger jag Natti...

  • 77 visningar

Gillar

Kommentarer