Lördag-söndag

Det var en trevlig tillställning på dansen igår. Synd bara att det inte var så mycket folk och att de flesta var över 70 år. Det var inte riktigt en tillställning för mig, men det var kul att träffa en god vän och höra orkestern han är med i :)

Idag har jag varit hos samma goda vän på middag. Fick t o m förrätt... jättegoda mackor med skinkgojs på, sallad och lite annat smått och gott :) Sen blev det köttgryta och potatis. Jag åt en JÄTTEportion... ett tag var jag rädd att jag hade lagt upp för mycket, men vips, så var tallriken tom :) Jättegott var det! Tur det inte bjöds på efterrätt, för det hade jag inte orkat.
Jag gav bort en ugglelykta, som jag själv gjort, i inflyttningspresent.

När jag kom hem, så kom Pontus och Micke och skulle ställa in parabolen, så att jag kan se tv utan att bilden fryser sig och hackar. Det slutade med att alla kanaler försvann :( Nu kan jag inte kolla valvakan och inte Idol i morgon :( Till på köpet fick jag huvudvärk, så snart ska jag gå och lägga mig. Kom på innan att jag glömt tvätta jobbekläderna, så dom är tvättade nu och hänger på varma element.

Pontus klippte lite av gräset här ikväll och nästa helg kommer han och Micke hit och hjälper mig köra skräp till tippen. Ska bli skönt att få undan det.
Nu är alla katter utom Geisha inne.. men hon kommer nog om en stund. Natti.

  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229