Lördag och mobbning

Idag har det faktiskt blivit flera timmars Pokémonspelande. Var ett 3-timmarsevent, så jag var nere i stan och spelade lite. Jessica gjorde mig sällskap på slutet.
När vi spelat klart (dvs när mitt batteri tog slut) så åkte vi med Jan till Maxi. Sen var det dags att ta tag i tvätten.

Nu är jag snart klar med tvätten. Ska få undan sista disken, sen blir det sängen.

Att tvätta håret och låta det torka av sig själv och inte kamma det, ger följande resultat:

Gillar det faktiskt!! Men jag behöver klippa igenom det och tunna det lite, så det risiga försvinner. Får lösa det i slutet av månaden. Har ju inbokat besök hos optikern också, så jag kanske kan bli av med den huvudvärk jag ofta får på kvällarna.

Jenny blir mobbad i skolan av fd kompisar, som hon umgicks med innan. Den ena har hon t o m gått i samma klass med sen förskolan. Så på måndag ska hon prata med sin ena mentor och sen ska jag prata med honom. Riktigt jävla elaka tjejer!!
Jenny är ledsen hela tiden och vill absolut inte gå till skolan längre.
I fredags hade dessa tjejer gjort ett quiz för alla 9:or, där dom öppet hånade Jenny och gjorde narr av henne. Jag är sugen på att plocka ner dessa tjejer. Alternativt skicka min chef på dem... 😉🙂

Nej... Får väl avsluta med nåt trevligt iaf.
Förkylningen är betydligt bättre och i morgon ska vi på middag hos mamma 👍 Och när jag burit upp tvätten så ska jag unna mig lite chips som jag köpte i julas 🙂😂

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar