Lördag förmiddag..

Sov ut idag, skönt att inte bli väckt av alarm eller något annat, utan av sig själv. Upp och fixade kaffe och när det var uppdrucket, så ringde Jenny. Hon hade sovit gott och undrade hur dags jag kommer idag. Antar att det betyder att hon ska sova hos Jan idag med.

Jag hade hoppats på sol och fint väder, men solen lyser enbart med sin frånvaro. Jag som skulle hänga ut tvätten jag tvättade i natt. Jaja, jag får göra lite inomhus i stället. Kl 16 åker jag till Trelleborg. Så Jessica får hålla ställningarna hemma :) Själv hoppas jag att Jan bjuder på middag ikväll.. typ pizza. Eller att vi inviger hans fritös.

Tittar ut genom fönstret och sen den blåe fule bilen.. vad ska jag göra med den? Troligtvis en tändspole som är sönder.. svindyrt att laga, fanns ingen på Returbilen. Ska jag dra den till skroten nästa helg?

Sen ska jag planera midsommar.. blir lite fest här - lugn fest. Lite kompisar kommer. Får väl smälla upp nåt tält i trädgården, så folk kan sova över. Även fixa till i gäststugan, men det är rätt snabbt gjort. Blir knytkalas, alla tar med nåt, vi fixar en majstång, Pontus tar med gitarr och spelar, lite allsång. Funderar på om jag ska sätta ihop ett lite allsångsblad, med lite snapsvisor och sånt. 

Om två veckor är vi uppe hos Tina och har firat Olivers student. Hoppas på att mamma kör med personbilen, så att vi kan åka både dit och hem. Det blir jag och Pontus som ska åka upp. Jenny får stanna hemma hos Jessica, hon har ju själv skolavslutning med sommarshow.

  • 52 visningar

Gillar