Lördag...

​Lyckades minsann sova över 12 timmar.. orkade inte ens hålla mig vaken tills Idol var slut. Och vaknade strax innan 11 idag.
Tyvärr med känning av ischias och nu har huvudvärken kommit.. men det lär gått över tills i morgon.

Håller på och tvättar.. tyvärr är en tvättmaskin sönder, så jag får inte tvättat så mycket som jag hade tänkt.
Dagens middag var tänkt att vara spagetti och köttfärssås, men eftersom jag har ont i ryggen, så får det bli nåt som kräver mindre tid vid spisen.. så det blir lax och potatismos i stället.

I eftermiddag har jag haft finbesök.. Lille söte Matteus var här och hälsade på, tillsammans med Jenny och Jonathan. Dom hade varit ute på en pokémonrunda.
För min del har det inte jagats några pokémon idag... och kommer inte göra det heller.. det får vänta tills i morgon. Tyvärr ska det visst regna hela dagen.. och vi ska även vara på fotbollen. Gäller att utrusta sig med paraply då.

Kålpudding gör jag i morgon. Funderade lite på att även göra brunkål inför kommande jul, men har lite ont om plats i frysen. Och risken är att jag ätit upp det innan jul.
Lizettes pappa skrev i går och undrade om vi kommer dit till jul... Ja, det gör vi nog. Vi brukar ju vara där. Han undrade även om jag vill följa med till Ullared innan jul och det vill jag ju gärna 😊 Så nu ska vi planera in en datum.

Jessica fick ett glädjebesked idag. Efter mycket klydd med CSN och många turer, intyg, telefonsamtal och VÄNTAN... så fick hon äntligen svar. Ja.. hon är beviljad studiestöd och på tisdag kommer utbetalningen för 2 mån. Så skönt! Jag har ju fått ligga ut med det hon ska betala hem i 2 månader + alla andra utgifter hon haft, inkl när hon var i Ullared. Skönt att det ska rätta till sig nu.. 💗 Men CSN kunde varit snabbare med sin handläggning, för det har tagit oskäligt lång tid.

Nej.. nu ska jag fixa till nåt inlägg om förra helgens goodiebag.

Gillar