Lördag...

​Sov till ca 9.30... då vart det full fart på katterna.

Handlat och tvättat har vi fått gjort. Jag fick lite migrän innan, men tack och lov så hjälpte tabletten idag, så det släppte efter en dryg timme.
Inget storkok har jag gjort.. men däremot har jag handlat hem för att göra det i morgon. Insåg att jag inte har så många matlådor, så det blir till att frysa in i fryspåsar, men det ska väl funka det också. Bara till att lägga över i matlåda innan jag åker till jobb.
Men nu vet jag iaf vad jag ska göra för gryta.. nåt som inte ungarna gillar, så då kan jag njuta av det på jobbet i stället. Självklart har jag inte handlat hem nåt till den grytan, får väl cykla bort till Netto i morgon, om jag inte kan få låna Jans bil.

Det kom ingen och tittade på katten. Men jag har fått besked att om katten inte fått nåt nytt hem tills på tisdag, så ska jag ringa föreståndaren till djurhemmet i Aggarp.

Nu håller jag på och grillar revben i ugnen. Till det blir det mackor, kort och gott.
I morgon blir det bandspagetti med kycklingfilé och vitlökssås. Ska göra dubbla omgångar, då den ene ska vara laktos- och glutenfri. Alla rester tas med till jobb, så får vem som vill ta. Sen vet jag ju inte hur mycket rester det blir.. om det ens blir.. men till Anneli blir det garanterat :)

Nu taggar Jessica och jag inför Ullared på tisdag. Vi behöver nog inte skriva nån inköpslista, utan det kommer lösa sig ändå. Fast min ADD vill nog ha det nerskrivet... Det blir lite rengöringsmedel, smink och så har Jenny beställt Morgan-trosor.
Vi vet att det serveras frukost på bussen, men vi ska nog ta med varsin baguette ändå, så att vi är helt säkra på att bli mätta. Och nåt att dricka.. i mitt fall blir det nog en iskaffe.

Nu ska Jenny visst ut och powerwalka med en kompis. Jaja, hon borde kanske tagit med sin mamma.. Jenny alltså ;)

  • 69 visningar

Gillar