Lördag..

Oj, vad jag har sovit i natt.. blev nog 13 timmar eller nåt sånt. Men det var välbehövt. Efter en kopp kaffe så skulle jag gå till stranden, dit töserna redan gått... men solen försvann. Gick ändå, men mötte töserna på vägen, som sa att det inte alls var skönt där. Kallt och blåsigt. Vi gick hem, dom gick och handlade och jag startade bakmaskinen för att bara bröd.

Skruttar runt i bikini här.. tänkte byta om, men det ser ut som om det ska bli lite finare väder, så då kan jag ju ut och lägga mig och sola sen. Ska passa på och väga mig, samt mäta kroppen.. nu är det ju tänkt att jag ska gå ner några kilo på semestern. Träningsmaskinen ska monteras ihop idag också.

Öppnat dörren till gäststugan och vädrar. Lite senare ikväll så ska värmefläkten startas där, för att få bort den unkna doften. Pontus glömde tyvärr att ta med elementet när han var här härom dagen. Det hade behövt stå igång på svag värme några dagar. 

Snart är töserna tillbaka.. tror jag ska lägga mig i sängen och påbörja nån av mina böcker. För idag har jag bestämt att det är min dag.. tänker faktiskt inte göra många knop, bara njuta av att semestern har börjat.

  • 29 visningar

Gillar