Lill-lördag och dålig uppdatering

 ​Ja, jag har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Jag har varit trött.. och är fortfarande. Och det har inte direkt hänt nåt kul att skriva om.
Jag satt i biljettluckan på TFF i söndags eftermiddags.. med migrän.. kollade halva matchen och sen gick jag hem och typ dog..

Ikväll har jag tvättstugan. Har nog en maskin klar, så ger jag upp. Ska kolla lite tv och sen krama kudden efter det.
Övertid på jobb i morgon, men det hoppar jag.. men troligtvis jobbar jag på lördag, bestämmer mig dock inte förrän på fredag, ifall kroppen får för sig att säga nej. Nästa helg kan jag inte jobba över... då måste hela helgen ägnas åt storhandling, storkok och bakning. Dags för morotsbullar igen. Och ska försöka få till nån kaka också, kanske en äppelkaka jag fick recept på idag.

Sen den 27:e blir det Ullared.. om min kollegor (Lillan) fått bestämma (men det får hon inte), så ska jag förutom trosor och rengöringsmedel, även köpa kondomer, 2 dildos och tapeter... ;) Så går det när man lämnar inköpslistan obevakad. Ok, jag hade gjort exakt samma sak :)​
Jag tror dock att jag ev måste flirta lite med Jan, så han kan möta upp oss vid bussen och köra oss hem, för det kan bli lite tungt för oss.

19 november ska jag på Trelleborgsgalan.. och då tror jag inte det duger att komma i jeans, så jag måste få tag på en klänning.. där jag inte ser ut som en stoppad korv.. utan lite mer.. sofistikerad. Jan har redan sagt att han inte tycker att jag ska komma i en svart, tight skinnklänning.. Nja.. det har väl aldrig direkt varit min tanke.. Varför han sen har åsikter om det, det vet jag inte.
Ett par svarta stövlar måste jag nog också ha tag i, med låg klack.

Nej, dags att äta.. blir kycklingklubba. Sen måste jag koka pasta till jobbemat. Natti

  • 71 visningar

Gillar