Långfredag

Fick sluta lite tidigare igår, vid 15-tiden.. då var det typ bara jag och kontorspersonalen kvar. Men det gjorde inget, var glad att jag fick sluta lite tidigare iaf. Känns som om kvällen ägnades åt sms med Jörgen och hans fru, efter att jag gjort kycklinggryta för flera dagar :)

Fick köpt bäddsoffa och ett hörnskrivbord till Jessica igår, ska hämta det på torsdag, så nu måste jag göra plats i förrådet.. Åh, längtar tills vi får tillgång till lägenheten. 4 veckor kvar.. känns som en evighet.

Idag har Jenny och jag varit på 40-årsfirande på Trelleborgen.. Ulf fyller år och ställde till med ett rejält kalas. Det bjöds på väldigt god mat (och dryck) och jag träffade en hel del trevligt folk.

Nu har jag njutit av att vara ledig.. inte gjort nåt vettigt i flera timmar. Jan bjuder på pizza i kväll, så det ska jag snart ringa och beställa.. och hämta. Innan Let´s dance. Dvs snart alltså.

I morgon förmiddag ska jag köra och handla, göra köttbullar och sen ska vi köra till Staffanstorp för att fira påsk med Lizette och hennes pappa. Jag är inte så sugen på att fira påsk i år, men gör det för barnens skull.

Gillar