Låång dag..

var jag övertygad om att det skulle bli idag.. men den gick faktiskt hyfsat fort. Men beror kanske delvis på att jag inte gått och avsyna ihop med samma person hela dagen, utan att vi skiftats om. Det har faktiskt varit en trevlig dag på jobbet.

Jenny och Jan har varit iväg med Tjejloftet i kväll och dom hade båda haft trevligt och det verkar som om Jan ska engagera sig lite där, när det gäller träffar med andra pappor. Hoppas att det blir nåt läger till våren som dom kan åka iväg på tillsammans. För det går inte att säga nåt annat än att han är en suverän pappa till henne.. I över 9 år har han faktiskt funnits vid hennes sida.. ställt upp i vått och torrt. Bättre bonuspappa hade hon inte kunnat få! Han är verkligen som en pappa ska vara!

Saknar min älskade Lizette!

Varit ute i gäststugan och gjutit 2 tavlor.. verkligen kämpat för att få bort luftbubblorna... hoppas jag lyckats! Har ev beställningar sen på dom. Ja.. dom andra beställningarna jag har, hoppas jag kunna fixa lite av i helgen. 

Var vill jag bo i framtiden? Jag stormtrivs här ute i skogen.. lugnt och tyst..  Nära till havet och kan njuta av det på sommaren. Töserna vill in till Trelleborg och närheten till livet där.. Visst, det vill jag i bland också.. att bara kunna gå ner runt hörnan och köpa en liter mjölk. Att kunna sova lite längre på morgnarna och ändå komma till jobbet i tid, om jag skulle missa en buss. Men det är en frihet att kunna låta katterna gå ut.. och inte vara orolig över att dom blir överkörda. Visst, jag saknar ibland att ha ett riktigt kök.. att ha vettiga garderober, mm... Ja, vi får väl se.. Ibland hade det varit skönt om Jessica flyttat hemifrån.. men samtidigt är det tryggt att ha henne hemma och kan se till Jenny.

Nu ska jag i säng.. Jenny är hos mormor och ringer strax och säger god natt.

Gillar