Kväll

Ja, det blev en liten cykeltur till Maxi. Fick köpt de lökar jag var på jakt efter (gul lök och röd lök). Senast nästa helg ska de planteras. Och jag hoppas att det blir jättefint väder nästa helg, så jag kan vara där ute och stöka massor. Visst ja, det är ju påsk. Och tanken är att vi ska vara i Staffanstorp och fira, men det blir lite svårt att ta dig dit och hem när vi inte har bil. Så om det är nån som har en bil att låna ut den kvällen, så får ni gärna hojta till 👍Vi är 4-5 st som ska åka dit, och att ta bussen kostar en mindre förmögenhet.

Nu har jag en kyckling i ugnen... snart dags att ta ut den. Blir mackor och möjligtvis chips till det. Och jag börjar bli klar i tvättstugan. Så det betyder att jag kan komma i säng i vettig tid.
I morgon är det ju fika med Tjejligan på Hallongården och sen ska jag packa lite för övernattningen på kursen. Det kommer inte behövas packas så mycket, tror att allt kommer rymmas i min fina handväska (som jag fick av Linda H när vi åkte till Karlstad).

Gillar