Kurs i Landskrona.

Så, då är det tvådagars kurs för studieorganisatörer. Dag 1 är avklarad och jag tror att vi flesta är överens om att idag inte var någon bra kursdag. Den har inte gett oss nåt vettigt, bara huvudbry och vi har suttit som frågetecken. Hoppas morgondagen kan reda ut det.

Utsikten från hotellfönstret kan man inte klaga på....

God mat har vi ätit idag. Först en helt ok frukost, sen på lunchen gick vi till Danny´s Corner. Riktigt god mat bjöds det på där.

Ikväll blev det middag på O´Learys. Helt ok mat, men hamburgaren jag åt var inte värd 179 kr. Tur att det inte var jag som betalade.
Vi hade sällskap där av en annan kursledare, som kommer ifrån Bosnien. Så intressant att höra hans historia, hur han kom hit, hur han har kommit dit han är nu.

Nu är jag på hotellrummet sedan nästan två timmar. Slökollar tv och sitter lite vid datorn (som jag för en gångs skull har med mig).
Min kolonigranne Stefan har varit och vattnat åt mig på kolonin.. tveksamt om det verkligen behövdes, men snällt av honom ändå.

Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. Ska ut och ta ett bloss först.. fattar inte att jag inte packade ner min el-cigg... den hade varit guld värd att ha här.
kl 7.15 i morgon ska vi ses där nere och äta frukost ihop. Hoppas att dom har en riktigt rejäl hotellfrukost, för då ska jag vräka i mig.

Det är kul att åka i väg på kurs, men jag längtar ändå hem. Natti

  • 0 visningar

Gillar