Kräftskiva och bloggmiddag.

Igår kväll var jag på kräftskiva hos Inger, tillsammans med hennes son Daniel, hans fru Jenny och Ulf. God mat.. västerbottenpajen var to-die-for! God dricka ingick och Jessica hade gjort en äppelpaj som jag hade med. Vi hade jättetrevligt, skrattade konstant.. både åt symaskinsagenten, Daniels banan och åt Ulfs favoritlåt 😭

Idag sov jag ut.. sen duschade jag tvättade håret, cyklade och handlade och gjorde mig sen redo på ett tripp till Kristianstad. Det tog 2½ timme att åka dit..
Middan var jättetrevlig, så trevliga tjejer jag har lärt känna ikväll. Vi hade så trevligt ihop och jag hoppas att vi träffas fler gånger. Men kanske på lite närmare håll, för det tar på energin att åka 2½ timme, äta lite och sen åka 2½ timme igen. De andra gick ut efteråt, men jag bröt upp och såg till att ta tåget hem i vettig tid. Gick därifrån 21.15 och var hemma 23.45.
Två goodiebags fick vi också.. fina saker! Ska ta blid när jag sovit ut och lägga upp.. väntar på att detaljerad sponsorlista.

Vi fick en present nästan redan direkt... frågan är om det inte var den jag blev mest förtjust i...

Jättesöta örhängen.. jag älskar ju örhängen, så dessa kommer jag använda ofta.

Här är den ena goodibagen... så lockande att sitta och se den och vara nyfiken.

​Till mat valde jag 3 minipizzor.. En vegetarisk, en med 5 ostar och en med räkor. Gott men ändå ingen wow-upplevelse. Till efterrätt åt jag Creme Brulee.. och under kvällen drack jag vatten och en öl.

Töserna har varit i Ullared idag. Köpte en hel del torrfoder, ett klösträd, trosor och bh:ar... Till mig hade dom köpt en Veckoplanerare/Whiteboard.. perfekt! Den ska jag sätta på ytterdörren med lite dubbelhäftande tejp.
Jenny har tyvärr blivit sjuk.. förkyld.. rejält. Haft feber, hostar och snörvlar och ikväll så har hon kräkts.

På tal om Jenny... hon blev BEORDRAD att möta upp en viss person igår (fredag) efter skolan för att prata... Jag anade oråd, så jag fick Jessica och Pontus till att också åka dit...
Samtalet handlade enbart om att smutskasta mig... och när Jenny sa att hon inte ville höra sånt om sin mamma, så blev hon tillsagd att hon var tvungen att lyssna på det. Rädd som hon var, så vågade hon inte säga emot och satt snällt kvar. Där fick hon höra vilken idiot jag är.. att Jan är pappa till henne...och att jag har stulit deras katt och nu ska jag anmälas. Jan blev jätteförvånad när han fick höra att han är Jennys pappa... med tanke på att hon var nästan 3 år när jag träffade honom. Varför jag skulle stjäla deras katt förstår jag inte.. vad ska jag med den till?? Det säger väl sig själv, att blir man döpt till SKRÄLLET, så flyr man frivilligt.
Må hända att jag är en idiot..  men jag är iaf inte sambo med nån som är otrogen. I det fallet så hade jag nog kollat upp vad min sambo VERKLIGEN gör på dagarna...Att inte alltid tro på att han jobbar till kl 19, när han i verkliga fallet lämnar jobb kl 16.
Iaf så har samtalet spelats in och det togs några foton under tiden 😭

Nej.. nu börjar det närma sig sänggåendet... mina ögon börjar gå i kors. Ska sova ut... sen ska det handlas och tvättas.
Natti

Gillar