Kors i taket..

Jenny var varit och köpt nya skor idag.. Adidas.. som hennes pappa betalade.. och dom kom inte från Thailand. Han satt in pengar på hennes konto till dom.. och därmed behövde han inte ljuga och säga att dom var äkta. Som alla hennes Adidas- och Hollistartröjor.

Ikväll blev middan verkligen en hit här..

​Jenny tog två portioner och sa att hon vill ha det igen. Det var t o m så det inte räckte åt mig, utan nu har jag pommes i ugnen. Gjort tzatziki till.. och den verkar gått hem, den också.
Att jag äter sen gör inte så mkt.. då hinner jag inte svälta ihjäl innan frukost i morgon.

Tänk.. igår låg jag helt däckad av migrän.. idag har jag varit som en ny människa. OK.. på förmiddan var jag inte helt alert.. men sen..
Igår somnade jag när jag kollade på Spårlöst.. såg inte slutet... stängde datorn i morse. Tur i oturen, så blev det ingen linedance i kväll, så jag kunde åka med Jan på Maxi i stället.. Efter att jag varit iväg och köpt en kofta som jag hittade på annons igår. Skulle hämtat en brödrost också.. men hon var tvungen att åka till jobb, så vi får ta det i morgon i stället.

Men nu ska jag strax i säng.. Jobbemat fixxad. trots jag har kvar det från idag.. för Lillan bjöd på McD Men det kan jag ha på onsdag..
Natti

  • 140 visningar

Gillar