Klassträff

På lördag ska jag på klassträff med den klass jag gick ut 9:an med, för 30 år sedan. Det ska bli jättetrevligt! Vi ska träffas hemma hos en av tjejerna, som bor i Malmö, grilla och ha trevligt.  Alla tar med det man vill äta och dricka, och så fixar några av tjejerna lite tillbehör och sånt. Tyvärr är det inte så många som kommer.. kanske för att det är semestertider. 

Ikväll har jag äntligen fått färgat håret 😄 Bättre sent än aldrig. Nu väntar jag bara på att det ska torka, så ska jag lägga mig sen. Har sovit lite dåligt nu sen jag började jobba, så jag behöver min sömn.

Ikväll gjorde jag spagetti, bacon och ädelostsås. Blev riktigt gott! Och så busenkelt!

Mitt eksem i hårbotten har blossat upp igen denna veckan 😞 Idag har jag kliat hål i hårbotten och gissa hur det kändes när jag sen färgade året! 

I helgen måste jag försöka få tag på finbetong och få hem det.. vill börja med projekt nr 2.. även om nr 1 inte ens är halvfärdigt. Men jag känner att jag måste passa på medans det är varmt. Och så har det säkert med min ADD att göra.. att ha lätt att påbörja, men svårare att slutföra. Men projekt nr 1 är påbörjat och jag räknar med att vara klar med det under helgen.

Nu så.. nu blir det sängen.. Natti.

Gillar