Kattvakt..

​Vi är numera kattvakt åt Lillans mormors katt ett tag. Katten heter.. Kisen.. typ.. flyttat ner på Jennys rum och är megakelen. Tusse har redan välkomnat henne och visat att han är en bra kompis. Molly och Geisha har inte märkt nåt.. dom har bara sovit. Dom lär nog inte märka nåt förrän i morgon. Om ens då, då katten har låda, klösträd, mat och vatten där nere. Hon har egentligen inte nån anledning att lämna rummet.. men när hon vant sig lite mer, så får hon utforska resten av lägenheten. Geisha blir nog glad över att få leka av sig.

Nu blir det pasta och den nya pastasåsen.. Ja, efter att jag besökt duschen. Vi kan inte äta middag för tidigt, då blir vi hungriga igen... så vid 20-tiden är lagom att äta. Middan tar ca 15 min att göra.. jag bara älskar mat som går fort. Och som ändå blir god.

Nu blir det duschen och hårtvätt.. sen mat.. och sen sängen. Får gå upp lite tidigare i morgon, så jag hinner fixa håret. Fast frågan är.. är det lönt? Ska det regna? Kommer jag ändå se ut som en nypippad höna efter en timme? Vill ju inte att Jörgen får skulden i onödan ;)

  • 105 visningar

Gillar