Julkort och andra kort

Just nu är jag inne i en pysselperiod, vilket nog är precis vad jag behöver. Det är rogivande att göra kort och självklart är julkort det jag gör mest..jag kan dock bli arg på mig själv, då jag inte är så bra på att använda dekorationer, så det är väldigt lite grejer på mina kort. Men jag försöker verkligen och hoppas på att få en dies med posten i morgon som kommer bli fin på mina kort. Jag gillar att handla på Wish. Det är billigt, men mest för utbud. Och för att jag alltid hittar saker som jag inte sett här. Faktiskt hsr jag bara sett en kopia, och den var inte intressant, då jag redan har originalet.

Idag fick jag en grandies. Tydligen ska man kunna göra en sån här.

Jag har bara testat att göra en enklare variant.

Min tanke är att sälja lite julkort på skyltsöndagen, om jag får ihop tillräckligt många samt att det är ok väder. Insåg dock att jag inte har något bord att stå vid, så om nån har nåt enkelt bord jag kan låna, så hojta till. Gärna bara ett väldigt litet. Kanske kan jag passa på att sälja lite stämplar som jag insett att jag aldrig kommer att använda.

I morse glömde jag min mössa på tåget. Så irriterande, då jag precis fått den av Lizette. Men.. Tack vare en fd kollega, som jag visste kände tågvärden, eäe min mössa nu hemma igen 😉

  • 53 visningar

Gillar

Kommentarer