Julbord med jobbet

Jag jobbade bara till lunch idag, för annars hade jag inte hunnit till julbordet i tid. Jag var hemma i knappt två timmar innan det var dags att åka igen.
Jag blev nöjd med min klädsel och hårfix och fick mycket beröm för det ikväll.

Hade sällskap med Jocke till Big Bowl. Vi tog bussen dit och när vi kom fram så hade en del redan kommit. Några kom sent, så dom fick sitta på de platser som var över och inte med oss andra. Jag satt med mina närmsta kollegor - även kallat ELITEN! 😜

Erik, jag, Vicky, Kresh, Sandra, Anneli, Felicia (Lillan) och Jörgen. Ikväll var det alltså tre tuppar i hönsgården 😉❤
Kul var att Vickky dropped the bomb.. She is preggo ❤ Vi i vår buss har vetat det ett tag, men det har inte syns under alla vinterkläder.. men ikväll gjorde det.

Efter julbord och bowling (bowlingen var under alla kritik) så satt vi i grupper och pratade så gott det gick och en del var uppe och dansade. Jag skulle tagit buss/tåg hem, men så fick jag erbjudande om att åka med Jerry, för han skulle ändå köra hem Mats och Jan. Jag hoppade av vid Jans och gick de sista metrarna hem. Var hemma runt 23 - lagom.

I natt kl 2.45 vaknade jag av att nån var på dörren... Det var Jessica som skulle ut och fånga en Pokemon. Hon gick ut, men jag lyckades inte somna om till hon kom hem igen. När hon kom hem, fick jag ett ryck att jag skulle ut och fånga den där Lapras på kyrkogården här, som Jessica inte lyckades fånga.. så kl 3 hoppade jag i kläderna och gick ut. Jessica följde med.. och jag lyckades fånga den 👍 Sen var jag ännu piggare.. och hungrig. Drack ett glas blåbärssoppa... chattade lite med Pontus och till sluta somnade jag. Sen var det skitjobbigt att gå upp när alarmet ringde, men upp kom jag.

Nu ska jag strax i säng... Ska sova ut i morgon. Blir en sväng för att handla kattsand och så ska jag till mamma och lämna lite grejor. Med lite tur, så kommer jag ihåg att ta med hennes virknål också 👍
Natti

  • 0 visningar

Gillar