Jobbgnäll

Ja, då e det fredag igen. Varit några jobbiga dagar på jobb... fick världens skitjobb igår.. unnar inte ens min värsta fiende det. Skönt att det kom in några bilar i dag, så jag fick lite att göra. Hade lite att göra efter förra helgens inbrott oxå. Nästa vecka e Almedina tillbaka på jobb... vete tusan hur vi ska göra då... det e knappt jobb till en person o av NÅN anledning, så har Almedina högre befattning än mig, trots jag jobbat där längre. Vi åker väl ut i bussen med de andra, men hon gillar inte att åka med där, så hon kommer väl se till att få annat att göra. Dock finns det vissa saker som jag påbörjade idag o som jag tänker se till att jag får avsluta.
Almedina e egentligen uppsagd (två ggr), men hon har fått ett vik på Aggas tjänst, trots vi har så lite att göra. I förhandlingarna om det, så sades det att hon behövdes, för att jag inte kan allt.. Vadå inte kan allt?? Månaderna innan Agga skulle ha barn, så fick jag lära mig de grejor som jag inte kunnat helt innan. Och om dom nu anser att jag inte kan allt.... hur kan dom då bevilja Almedina semester o lämna över allt åt mig?
Jag har denna veckan gjort allt för att visa att jag oxå kan. Försökt vara steget för hela tiden o ha koll på allt. Fick en del uppgifter, som vi inte brukar göra - o vad jag vet, så klarade jag dom. Jag har ju nu pressen på mig att hela tiden behöva bevisa att jag kan!!

Gillar