Jobbedag och en tragisk olycka

Uppe och sparkade tuppen i ändan.. 5.15 körde jag hemifrån. Men det var en ok dag på jobb, tycker att vi fick gjort mycket.

Hämtade sen Jenny hos en kompis, körde och handlade, upp till Pontus och hälsade på Molly och sen bestämde Jenny att hon ska sova hos en kompis i natt med, så jag lämnade "tillbaka" henne. Hon har mitt busskort, så hon måste åka hem i morgon.
Hemma kände jag inte för att laga middag.. jag är inte direkt hungrig. Vi tar kanske nån macka och sen lägger jag mig.. eller så lägger jag mig utan att ha ätit, tog en drickyoghurt innan.

Ikväll är jag lite ledsen.. En allvarlig bilolycka inträffade i Malmö i natt och som passagerare där var Linus Svennings bror, Rasmus. Jag tänker på familjen och vännerna (där ibland min bror med familj). Just nu ligger Rasmus nersövd, för att läkarna inte kunde väcka honom och för att dämpa trycket på hjärnan. Mjälten har dom även opererat bort. Jag håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra, att han ska gå och väcka snart och att allt kommer bli bra.

http://www.expressen.se/kvallsposten/gps-navigerin...

Jag har tänt ett ljus ikväll för Rasmus.

  • 253 visningar

Gillar