Jobb och tvätteri

Idag har jag jobbat. Var en bra dag, jag vaknade utvilad och fick ju skjuts till jobb av en kollega. Hann t o m dricka lite kaffe hemma innan jag skulle iväg.
På jobb gick det helt ok.. skönt att få börja avsyna det som kom med båten idag, och lite extra kul att Erik var där idag och att jag fick jobba med honom. Nu håller han på och planerar in en liten middag för oss "tjejer"... Ja, jag antar att Jörgen också är välkommen. Han får väl dra på sig en klänning.. det har han gjort förr 😜

Efter jobb fick jag lift till Mobilia av en annan kollega, där handlade jag på Willys. Dagens klipp blev en förpackning mix till Lasagnette... 10 kr. Nästan så jag vill till Willys i morgon med och köpa några förpackningar till.. dom har även mixen till Lasagne.
Får se om det blir det till middag i morgon, Lasagnette alltså. Eller om det blir kasslergratäng. Fast kasslergratäng går lite fortare att göra, så bättre att ha det en kväll i veckan. Tror minsann att jag ska bjuda en kollega på det också. Jag gör så ibland.. tar med matlåda till en kollega. Tycker det är kul att glädja en kollega med att ha med mat så hon/han slipper tänka på det iaf en dag. Ok, det händer inte ofta.. hittills har jag gjort det 3 ggr... och känner att det är två kollegor kvar... Anneli blev ett specialfall, då hon varken tål gluten eller laktos, så hon fick hela formen med sig hem, när hon ätit så mycket hon orkade (vilket blev 3 portioner) 😄

På vägen hem var jag så hungrig, att jag stannade till på ett kebabställe här och tog en 20-kronors-kebab. Hade haft huvudvärk i flera timmar och kände att jag var tvungen att äta nåt. Nu behöver jag inte äta middag i kväll, töserna får själv fixa nåt till sig.

När jag sen kom hem, så var det tvättstugan som gällde för min del. Jessica hade börjat tvätta.. hon hade tvättat sin tvätt och nu är jag igång för fullt. Känner att jag inte kommer hinna/orka tvätta allt... tar lakan och sånt också.. så hoppas att det är ledigt nån kväll i veckan, så jag iaf kan slänga in två maskiner. Annars får jag väl gå bort och se hur det ser ut i Jans tvättstuga i veckan.

MItt hår är rent kaos.. Jag har inte tunnat det på ca 9 mån.. det är nu så tjockt att jag inte ens kan kamma igenom det. Ja, jag kan inte ens platta det. Så jag måste nog.. (tyvärr Almedina) tunna det lite. Inte ens inpackning hjälper.. Knappt en dag håller det, så är det som en risbuske igen.

Fick ett erbjudande från en kollega idag, att köpa en bil av honom.. en VV Polo.. nyservad.. 5000 kr. Åh, det hade varit så bra med en egen bil... att kunna storhandla när jag vill.. att kunna köra till bussen när det blir vinter, och inte behöva cykla och riskera att cykla omkull i snö/is. Att kunna besöka folk även där bussarna inte går, att kunna åka till Lizette och fira jul, trots det är dåliga bussförbindelser. Småsaker, men dock så viktiga ibland. Men.. ekonomin tillåter inte att jag köper bil. Även om jag inte tänkt köra till jobb... för jag trivs så med att åka buss... (även om jag fuskar ibland och åker med kollegor).

Det tar sig i tvättstugan... 2 maskiner till... sen blir det inte mer i kväll.
I morgon är det tänkt att jag ska hämta skivan med bilderna från söndagens fotografering.. men om det regnar... nej, då struntar jag i det.. att cykla i ca 20 min x2... nej.. så viktiga är inte bilderna. Eller jo.. dom är jätteviktiga... men inte om jag ska cykla. Då hade det varit bra med en bil...

Nu säger jag god natt.. för när jag är klar i tvättstugan så blir det sängen. Jenny står i duschen.. Fick förresten världens gulligaste sms av henne igårkväll/natt, när hon sov över hos en kompis ❤


Natti

  • 68 visningar

Gillar