Jobb och semester

Ja, nu har jag jobbat 7 dagar i rad, nu är jag värd lite vila. Dagen gick förvånadsvärt snabbt.. trots jag mest stått i hällande ösregn och scannat bilar. Men nu är jag trött.. och funderar på att sova 2 timmar. Håret är tvättat inför morgondagens klippning.. och som Zlatko sa.. Det behövs! Tack för den 😉

Jag har redan ätit lax, potatis och dillsås 2 ggr idag.. 7.00 och 9.30. Ikväll blir det bara fil, kalaspuffar och nån macka.
Jag fick skjuts till Trelleborg av Ferki och hans söta fruga. Dom släppte av mig vid Willys och så gick jag först in på Engelbrektsboden och sen in på Willys. Blev lagom klar tills bussen hem gick.

Pippi har dött 😢 Pippi var en skadad mås vi hittade för ca en vecka sen på jobb. Måsar är ett jäkla skit, men skadade djur gör ont i oss. Tyvärr hade vi inte stake nog att förkorta hans liv, så i stället försökte vi ge honom ett värdigt avslut. Dvs vårt sällskap 😉 Vi kollade iaf till honom (eller henne) varje dag. Men idag så levde han inte längre. Himmeln har fått ännu en mås.

På måndag ska jag ha semester. Känns lite slöseri med att ta en semesterdag för att typ sova bort den.. men jag behöver få sova ut. Och kanske jag får lite energi till att pusta fönster, förbereda matlådor och planera lite inför vår Smögenresa. Eller så sover jag lite till 😊

  • 89 visningar

Gillar