Jennys julfirande i Anderslöv.. och inställt besök

Storyn från igår fortsätter. Jennys pappa ringde Jenny i förmiddags, och när hon frågade honom om hon kunde åka med sin faster dit.. ja, då hade han återigen glömt att ringa och bjuda henne. Jenny hade också fått tag på henne och då sa hon att hon inte kunde komma. Då sa hennes pappa att han skulle ringa och tjata på henne. Hennes farbror med familj kunde inte heller komma, för dom hade annat planerat.
Jennys pappa har pratat med Jenny om detta i över en vecka, så han har ju haft gott om tid på sig att bjuda in sina syskon.... varför vänta till samma dag? Jaja, det är ju inte första gången...

Jag sa till Jenny att då var det bara till att strunta i det, men hon ville ha sina julklappar och pappa skulle ringa tillbaka om en stund. Vilket han gjorde.. och sa att fastern kunde komma en kort stund och skulle hämta upp Jenny och Jonathan på vägen.
Jag sa att jag var tvungen att hämta dom senast 15.30, för sen skulle jag ju iväg. Men precis när jag skulle köra, så skrev Jenny att dom inte ens ätit gröt och delat ut julklappar, så Kalle skulle hämta dom kl 16 i stället.
15.40 skrev Jenny att hon ville hem.. att där var skittråkigt och att det var de sämsta julklapparna. En del grejor var för yngre barn.. en "tantklocka" och en "tantplånbok". Stod visserligen Michael Kors, men var fejk, antagligen från Thailand. För små "Adidas"trosor (också från Thailand och likadana hon fick när hon fyllde år, som också var för små). Jonathan fick två tjejkepsar (från Thailand), dom gav han mig... dom kan jag ha på jobbet till våren/sommaren. Jag tyckte dom var snygga, men inte på en kille om han inte vill bli retad.
Jenny hade blivit ledsen och gråtit i smyg när hon öppnat sina paket och sen även i bilen på hemvägen.
Jag må inte ha gett Jenny så många julklappar, men hon fick iaf saker som hon skrivit på sin önskelista. Och inget fejk utan riktiga grejor, köpta i riktiga affärer, med möjlighet att byta om det inte hade passat.
Hon var ledsen när hon kom hem.. han hade suttit och tittat argt på henne, så till slut vågade hon inte ens titta på honom. När jag förklarade att han ju planerat att få dit henne ensam och det inte lyckats, så blev han arg.. och eftersom Jenny kontaktat fastern "bakom hans rygg", så var han arg på Jenny.
Så nästa vecka blir det till att ringa några samtal, för detta är inte första gången detta händer och nu får det vara nog. Jenny ska inte behöva må dåligt, ha ont i magen och vara ledsen för att hennes pappa inte kan vara som en pappa ska vara.

Jag skulle ju varit hos Jocke och Jennifer ikväll/natt.. men en kort stund innan jag skulle köra, så skrev Jennifer att Alesso varit dålig i magen 4 ggr och att varken hon eller Jocke kände sig helt bra i magen. Att jag fick komma ändå om jag ville.. men nä.. jag vill inte riskera att bli smittad. Även om det kanske bara är för att dom ätit för mycket gott igår.. så vill jag inte chansa. Så det blev en hemmakväll i stället. Eller hemma och hemma.. Jessica och jag körde och handlade och så körde jag Jenny och Jonathan till bion. Och nu ska jag hämta upp tvätten från tvättstugan.
I morgon ska jag köra till Staffanstorp och lämna bilen och sen ta buss/tåg hem. Om jag inte kan få Jan till att köra och hämta mig.. och så kan vi köra inom Ikea på hemvägen 😊

Nej.. nu blir det nog en film... Ska se om jag kan streama utan att det hänger sig.
Bad Moms blir det isf.

Gillar