Jaaa.....!

Kerstin har fått ett nytt hem.. i morgon flyttar hon till sin nya familj i Trelleborg. Just nu är hon i ett annat stödhem, men om jag hinner så ska jag iaf åka dit och gosa henne en sista gång. Tyvärr så måste jag stanna till och handla direkt efter jobb, så tiden räcker kanske inte till. Ska förhoppningsvis även hämta min nya mobil, då det bara var skärmskyddet som kom idag... Att 3 inte kan klara av att skicka 3 grejor i ett och samma paket... borde ju blivit billigare.

Ikväll har Jessica och jag varit nere en sväng på campingen och deras Allsångskväll. Hemlig gäst var Hasse Andersson. Riktigt trevligt, synd bara att det var så mycket folk att vi fick stå utanför. Såg och hörde bra ändå, men inte samma sak. Nästa gång ska vi vara där i GOD tid.

Idag blev vi bjudna på grekisk lunch på jobb. Så jäkla gott.. :)

Jessica och jag delade en pizza från Restaurang Amalfi i kväll.. den var sådär.. men bättre än Smyge pizzeria och Beddinge pizzeria. Inser dock att vi varit bortskämda i Trelleborg med Monacos pizzor.. finns nog inget som slår det.

Igår sov Jenny hos Jan, i natt sover hon hos en kompis. Antar att hon kommer hem i morgon, hon får allt hjälpa till att förbereda inför midsommarafton. Jag känner hur min ADD slår till med full kraft.. Hur kan man vara så dum att bjuda hem folk på midsommar och organisera allt, när  man inte ens kan komma ihåg i 2 min vilken rad man ska ställa bilen i? Kan nog inte bli annat än kaos! Jag har dock stoppat ner inköpslistan i plånboken.. bara det borde ge en guldstjärna ;)

Nu är det snart läggedags... Alla katter är inne... Molly gick självmant in tidigt, nog skrämd efter gårdagens trädklättring. Förhoppningsvis så får jag hem Tusse på fredag... och nästa fredag flyttar Agnes till sitt nya hem <3

Natti..

Gillar