Inte min dag...

Började med att försova mig... vaknade när bussen gick. Ingen större fara, kunde åka med Mats och Jan. Men givetvis så glömde jag frukosten hemma... så jag fick äta lunchen till frukost och sen gå över till restaurangen och äta lunch. Så inte riktigt min dag!
Ikväll har jag gjort av med kolonin 😢 Hur gärna jag än vill ha kvar den, så funkar det inte när ryggen bråkar. Hoppas på att jag ändå kan odla nåt lite här hemma på gården.
Sen så har jag ju fått en massa soleksem 😢 Kliar som fan!! På apoteket sa dom att jag inte ska vistas i solen. Lätt med mitt jobb...Jag hoppas att det lägger sig när huden vant sig vid solen. I vanliga fall så utsätter jag ju huden för solen tidigare, men i år blev jag omplacerad och fick tyvärr bara jobba inomhus, och nu när jag är ute igen, så reagerar huden. Så... hade jag inte blivit omplacerad, så hade jag kanske sluppit detta.

Kolla tjockisen Tusse. Han börjar bli riktigt trött nu, sover mest. Och ikväll har han varit väldigt kelen. Ja, det har även Molly varit.
Om ett tag ska jag i säng. Så jag inte försover mig imorgon.

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar