Inflyttningsmiddag

Ikväll har jag haft en liten middagsbjudning. Eftersom jag har ont om plats, så var inte så många som fick plats runt köksbordet.
Gästerna blev Fatmir, som jag lärt känna genom Moderaterna. Med sig hade han sin ledarhund Gibson (och en flaska mousserande rosévin). Kändes som det var för längesen vi sågs.. det var ju ända sen vi var i Stockholm i början av mars. Kul att träffa båda två igen.
Sen var en det en gammal tjejkompis, Marie, hennes dotter Fanny och dotterns dotter Julia (och en ros i kruka). Det är ca 28 år sedan Marie och jag träffades första gången och våra äldsta barn är födda med en dags mellanrum.

Det blev en trevlig kväll! Katterna höll sig borta och Gibson låg mest och sov. Maten blev uppskattad, jag bjöd på kycklinggryta och till efterrätt blev det citronkladdkaka, men den sistnämnda blev inte riktigt som jag tänkt mig. Bättre lycka nästa gång :)

Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. I morgon ska bilen återlämnas till sin ägare, och jag är åter igen utan bil. Kommer kännas skumt. Jag har vant mig vid att ha bil.. att kunna köra och handla, mm. Natti.

  • 94 visningar

Gillar