Huvudvärk och annat

Vaknade igår med migrän.. vågade inte ta nån migräntablett eftersom jag skulle köra bil och inte vet hur jag hade reagerat på dem. Blev till att smörja in med tigerbalsam och ta en ipren. Tack och lov så la det sig sen.

Nu sitter jag här med vanlig huvudvärk.. men gissar på att det kommer från ögonen. För jag kan inte ha glasögon när jag läser, sitter vid datorn, mm.. Men måste ha dem när jag gör allt annat. Dom åker av och på hela tiden.. Känns som synen har blivit sämre sen jag var och fick nya glasögon i somras. Men jag kan ju inte gå och byta glasögon hela tiden, dom är ju inte gratis... och snart kommer dom tröttna på att jag alltid utnyttjar deras erbjudanden.

Jag byter ibland mellan gamla glasögon och nya.. då dom inte lyckats justera mina nya så att dom inte skaver. Men jag får inte mer huvudvärk av det.. utan jag tror att problemet ligger i att jag måste ta av/på hela tiden. Har testat progressiva, men det funkar inte riktigt på mig.
Älskar mina senaste glasögon.. trivs verkligen i dom och känner mig fin.

Nu ska jag iaf snart gå och lägga mig.. I drömmarnas värld finns ingen huvudvärk. Tar en Ipren innan...

Om ca ett halvt dygn ska jag lämna bilen.. Ska tanka upp den lite innan jag kör.. För även om jag inte har kört så mycket.. så har det gått åt lite bensin. T ex så körde vi till CityGross ikväll.. som ligger på andra sidan stan. Ja.. eller snarare nej.. vi fyndade inget där.. men längesen vi var där och hade hoppats hitta nåt kul.

Har inte fått svar från Jan ang i morgon.. men hoppas att han vill hämta oss och köra inom Ikea. Isf vill Jenny och Jonathan med. Jenny behöver ett skrivbord.. ett år sedan vi slängde ut hennes gamla och trasiga. Men nu har hon fått ny dator och har ingenstans att ställa den på. Hon har presentkort sen hon fyllde år.. så då kan hon lägga det på skrivbord och kanske nåt påslakanset.

Så.. nu är det dags att dra sig mot sängen.. Nu börjar det bli för många katter runt mig.. och då är det bättre att dom sover 😊
Natti

Gillar