Hipp hipp Hurra!

Åh, min lilla snäcka fyller 6 år idag :) Började dagen med att sjunga för henne o ge henne presenter. Hon var så spänd igår kväll att hon inte somnade förrän vid 23.30, men for ändå upp när jag väckte henne. Hon fick halsband, öronhänge, hårsnoddar o klämmor, målarbok, spegel, Bratz o ett scrapbookingkit för barn.

När jag sen kom o hämtade henne på fritids, så sa hon att Elsa hade varit där och lämnat paketer o att Per väntat utanför. Men hon vågade inte gå o titta.
Självklart fick hon en massa paketer... pärlor o leksaker o sånt. Såg dom hade samma grejor på Ica, så det e väl köpt där. Och så fick hon 100 kr till GODIS! Grejorna har hon packat ner i en låda, för hon sa att hon leker inte med leksaker längre. Nu ligger hon i sängen o läser en bok. Hon fick två böcker med posten i dag oxå. Innan dess så satt hon o pysslade o ritade en massa teckningar till mig.

Eftersom den som fyller år, får bestämma middagen, så åt vi kinamat idag. Jan var oxå med o vi satt på restaurangen o åt. Smidigt att man kan äta china boxar där o inte behöver ta det med hem, och till samma pris.
Sen körde vi o köpte en tårta, som vi smakat på... den e godare i morgon är den har tinat.

Min rygg har börjat krångla igen... har haft ont i en vecka nu o det blir bara värre o värre. Hoppas jag klarar jobba veckan ut, för vi har helsikes mycket att göra just nu :(
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229