Hemma igen....

Ja, då var vi hemma i lilla Trelleborg igen. Det har varit skönt att vara iväg, men det är skönt att komma hem också. Men Molly var sur och så fort jag öppnade resväskan, så satte hon sig och kissade där :( Aldrig förr har hon gjort så... men så är hon så fäst vid mig och var garanterat därför hon gjorde det. Som "tur" var, så satte hon sig i locket och där hade jag inte så mycket grejor. Och jag har tvättstugan i morgon eftermiddag.

Vi körde från Smögen vid 11.30, stannade till och käkade precis innan Göteborg och sen stannade vi hos Annika och Henke i Falkenberg och tog en snabb kopp kaffe. Där var även Jocke och Lisa och en massa barn :) Kul att träffas, det får inte gå miljoner år tills vi ses nästa gång.
Nästa stopp blev vid Ängelholm, där jag köpte mig en kopp kaffe och så åt vi våra mackor. Jädrans, vad goda dom var.

När vi kommit hem och burit upp allt, så åkte Jan och jag på Maxi och handlade. Jag började även handla hem lite till middan jag ska bjuda mina kollegor på.

Ja.. på onsdag kommer dom. Fast ett avhopp har jag fått.. Sandra fick sin efterlängtade bebis härom dagen och därför kommer inte hon. Helt förståeligt. Han hade bråttom ut, för han var inte beräknad att komma på några veckor än.​​ Enda fördelen (för mig) är att vi nu nog får plats runt samma bord. Ok, får trängas lite, men det är inget problem. Ok, möjligtvis belysningen isf.. då jag ännu inte har nån lampa över köksbordet. Men dom kommer så tidigt på kvällen, att det fortfarande är ljust. Jaja, det löser jag :)

Nu ska jag snart ta och lägga mig.. om jag orkar, så ska jag upp och ringa vårdcentralen vid 8 i morgon bitti. Jag har jätteproblem med vänster hand.. värk, fingrarna domnar bort och jag har fått några knutor i handen. Handkirurgen sa att det absolut inte har att göra med operationen jag gjorde för över 1½ år sedan.. men jag är övertygad om att det har med den att göra. Natti

  • 59 visningar

Gillar