Härligt...

att vara ledig :) Ska strax sätta barnen i arbete här.... vi ska köra operation storstädning denna veckan *s* Ska lasta bilen o köra till tippen senare i dag.

Nu har Jan o jag bestämt att det blir bio med Jenny i morgon. Pratade med henne om det igår kväll o hon tyckte det skulle bli spännande, hon har aldrig varit på bio.

Jag har åkt på förkylning igen, trots att jag inte ens blivit av med den förra :( Ändå har jag inte varit ute i drag eller nåt sånt... o känner ingen som är förkyld just nu, så det e väl bara ren otur. Jo, Lasse e sjuk... han e sängliggandes med lunginflammation, men honom har jag inte träffat på ett tag.

Nu i veckan ska Jan o jag ta en omgång med min bil.. försöka fixa lite småfel o sånt. Vi kan väl lika lite om bilar, men med förenade krafter, så kanske vi lyckas :)
----------------------
Varit o fikat hos Monica i kväll.. jättekul!! Inte setts på ett år, kul o se deras nya hus. Extra kul eftersom huset dom bor i, där bodde en kompis till mig när jag var liten, så jag har lekt mkt där :) Nu såg det dock helt annorlunda ut.. totalrenoverat.. vilket verkligen behövdes...

Får se hur det blir med bion i morgon... jag e superförkyld nu... ev. får vi skjuta upp biobesöket ett litet tag. :( Får se hur jag mår när jag vaknar....
  • 0 visningar

Gillar