Hamburgare, säng och konstiga drömmar.

Ikväll blir det hamburgare, bröd och pommes till middag. Blir för att maten inte är färdig än.. men snart. Sen är det sängen som gäller för min del.. Alltså.. är så trött på att vilja gå och lägga mig kl 19... kämpa för att hålla mig vaken till kl 21 och sen däcka som en valross..
Somnade på tåget i morse.. en tjej med ett litet barn satt framför mig.. Barnet var i "Gaga, gogo-åldern"..  Och i min halvslumriga dröm så lyfte hon upp barnet.. som bestod av lösviktsgodis... Hur stört är inte det?? Samtidigt oroade jag mig för att jag glömt sminka mig innan jag gick hemifrån...

Var ute i gäststugan och tömde formarna jag fyllde betong i härom dagen.. alla utom en, som nog behöver ett dygn till. Alla blev inte bra.. konstiga fläckar.. nån har försvunnit, men några är kvar. Nog blandat för dåligt. Blir ev ett nytt försök i morgon..
Försöker planera julklappar.. i betong. Plus att bli klar med beställningarna, och kanske få några nya.. när jag målat de som jag är nöjd med. Ska försöka göra en hemsida/blogg och lägga upp det jag säljer. Jag kommer att höja priserna lite, insett att jag har tagit lite för låga priser med tanke på allt arbete. Men de som beställt hittills, får självklart till det priset jag sagt. Vem vet.. jag får kanske inte fler beställningar :(

Nu drömmer vi om en lägenhet i Trelleborg.. med ett riktigt kök.. varsitt rum.. kanske t o m ett badkar! En liten trädgårdstäppa vore inte fel... i ett hyfsat bilfritt område så katterna kan gå ut.. eller en inglasad balkong. Vi vill ju gärna bo i det område där Jan bor.. där jag har vänner.. och Jenny också.

-------------------------------------------------

Nu är maten klar.. så dags att äta.. Natti

  • 113 visningar

Gillar