Grillning, blommor och vad är klockan?

Idag blev vi bjudna på både en hyfsat storslagen frukost och sen en rejäl grekisk grillbuffé på jobb.
Frukosten bestod av div bullar och bröd med massor av olika pålägg, såsom ost, parmaskinka, brie, kalkon, mm.
Grillningen bestod av Cevapcici, kycklingspett, grekisk sallad, grillade grönsaker, bröd, mm. Jättegott!

(Bild snodd från Almedina)

Kön var lång...

(Bild snodd från Almedina)

Idag har jag haft shortspremiär. Var underbart väder och höll på att smälta bort i långbyxor. Nu ska jag bara se till att få lite färg på benen, så jag inte bländar folk 😰

Jan ringde mig när jag var på väg från jobb och frågade om jag ville ha blommor. Dom hade grattat honom på jobb, eftersom han fyller 50 år, men han har ingen vas och han var rädd att katterna skulle gå på blommorna. Visst, gärna sa jag. Så han kom hit med en enorm bukett.

Nu ska jag börja använda armbandsur.

Ebay is da shit! Denna köpte jag för ett bra tag sen.. 23 kr kostade den, fri frakt. Sen får jag kanske vad jag betalar för, återstår att se. Snygg är den iaf!

Ikväll är Jenny på Kräm med några kompisar. Det är högstadiedisco där i kväll, slutar kl 01 och hon får skjuts hem. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills dess, annars så får hon väcka mig när hon kommer hem.

Pontus och Micke har varit här i kväll och druckit kaffe. Micke har inte varit här innan. Jag hade tänkt lägga mig tidigt, men nu har jag piggnat till av kaffet. Kanske lika bra, eftersom jag inte ätit än. För trött för att laga mat, så jag har bara kokt mig några ägg, det får räcka för i kväll. I morgon tänkte jag gå och handla bullar och på eftermiddagen ska jag bara morotsbullar. Men först ska vi fira nationaldagen på att gå en sväng på stan och kolla in alla gamla fina bilar.

  • 82 visningar

Gillar