Glad Påsk!

Det löste sig rätt ok med våra dyra biljetter... Lizettes pappa hämtade oss i Hyllie och sen fick jag låna hans bil när vi körde hem. Så i morgon eftermiddag så ska jag köra och lämna tillbaka den. Så jag ska passa på och köra och köpa kattsand innan dess.. och ev inom Ikea och få köpt en hållare till Jennys hylla, som missades i torsdags när Jessica och Anton var där.

Vi åt gott hos Lizette.. jag hade gjort en ostpaj och tog med.. och den blev jättebra. Jag åt en tredjedel av den när jag kom dit 😍 Sen hjälptes vi åt lite med maten.. Per gjorde köttbullar, jag skalade och kokte potatis. Jag blev så mätt på potatis, sill och lax, att jag inte orkade nåt av det andra.. retar mig lite, för Per gör så goda köttbullar. Får se.. det finns kanske några kvar i morgon som jag kan äta då.

När vi kom till Trelleborg så släppte jag av Jenny på Centralen, så hon fick hämtat sin cykel, som stått där sen o torsdags. Sen cyklade hon till pojkvännen. Jag släppte av Jessica hemma innan jag körde och lämnade av Pontus. Nu njuter jag av ett glas vin..  blir inte mer än så, jag ska ju köra i morgon eftermiddag.
​Nu är Jenny på väg hem från pojkvännen.

Jag har fått en ny last.. Brieost.. Åh, vad gott det är! Tror jag ska ha det till frukost på jobb nästa vecka, ihop med kokt ägg och lax. Eftersom jag inte gillar frukost, så måste jag hitta olika sätt att lura i mig frukosten. Och utan att sabba Lillans diet. Detta bör funka 😊 Hon gillar inte lax.

Jenny ska få en spegel av sin pappa.. som hon har där. Men hon har ju bättre användning för där här. Hon frågade honom om den för flera veckor sedan och idag kom han på att han kan lämna den på tisdag... säkerligen för att han vet att då är jag på jobbet igen.. Han tar sina chanser! Men det är inget problem.. Jenny går ju i skolan, så han får komma sent på eftermiddan.. och då är Jessica hemma.. och Anton är här. Så då går dom med Jenny ut. Jenny kan ändå inte bära spegeln själv, så det får Anton göra. Skulle det vara så att Jan är hemma då, så kommer han gärna och hjälper till. Kanske behövs hans hjälp när spegeln ska hängas upp.

Snart är det dags för samtal med lärarna. Känns faktiskt bra att Jan ska följa med..  han var så stolt när han hörde hur bra betyg hon fått på sitt gitarrspel. (och jag vet varför hon fick det, hon spelade det för mig ikväll).
Jenny gav förresten Jan en liten påskpresent. Som hon hade köpt i torsdags.. ett blockljus. Men tydligen väldigt fint, för hon önskar sig ett sånt själv. Så med förevändningen att hon skulle hämta ett par skor, så gick hon in i hans lägenhet och la det på bordet, ihop med en lapp där det stod: Till den bästa pappan ❤ Han blev jätteglad!

Jag köpte en andel på Keno i torsdags.. 23 kr kostade den. Rättade den nyss. och hade vunnit 11 kr. Hmm.. får se hur dom ska spenderas 😏

Nu är det snart dags att lägga sig.. får ju en timme kortare i natt..  Natti

​4 av 5 ❤

Mina tjejer ❤

  • 119 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229