Fredag och Palmfestivalen

Åkte in till Malmö i förmiddags med Jessica, som var ledig från skolan. Först var jag på Stoff & Stil och köpte garn, sen vidare till Emporia där vi fikade med favoritchefen (Kresh) och pratade bort en stund. Kände att jag saknade honom lite. 😊

Sen shoppade Jessica och jag lite.

Ett par skor med inbyggd reflex. Grymt sköna OCH snygga!! Nu kommer jag synas vid bussen på morgnarna hela hösten. Safety first!
Sen köpte jag färg till skrivaren, och då hittade jag även en repeater till vettigt pris. Och när jag väl fick installerat den - wow, nu har vi fungerande internet även här uppe. Lätt dagens bästa köp.

Sen kom Jan och lämnade tvn, och nu har jag fått den på plats. Nästan som bio 😂😉

Sen gick Jessica och jag ner till festivalen för att käka. Jag åt langos och hon åt kinamat. Gott!! Sen mötte jag upp kolonigrannen Stefan och så gick vi till Garvaregården och tog en öl. Trevligt! Jag måste bli bättre på att vara social.

Nu är jag hemma och funderar på att lägga mig.

Det går nästan två Molly på en Tusse 😂 Fast igår kväll var det nästan tvärtom, när Tusse glömde att han är kastrerad sedan ca 9 år och försökte para sig med Molly. Hon är kastrerad sen 5 år och uppskattade det inte 😂

  • 200 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229