Fredag och jobb..

​Idag blev det jobb. Magen gör fortfarande lite ont, men mer så att jag är öm i muskler jag inte visste att jag hade. Fast, det blev lite värre under eftermiddagen. Men nu är det lugnt igen.. men jag känner mig helt slutkörd.. och blir inte bättre av att veta att jag ska jobba i morgon.

Just nu är jag sjukt gottesugen. Jag har ett Japp.. men äter det helst bara ihop med chips, och chips har jag inte. Skulle handla, men dom hade inte dom jag ville ha, på Supermarket. Så.. jag får klara mig.

Ikväll är jag barnfri! Jessica har träffat en kille och är där, Jenny sover över hos en kompis. Under tiden avslutar jag i tvättstugan, som Jessica påbörjade i eftermiddags. Hade varit klar, om det inte varit så att jag glömde att vi hade tvättid.

Nu är det strax dags att sova.. Får se hur det blir med fotbollen på söndag... Även om det inte är så påfrestande, så ska middag och sånt fixas och vips är klockan jättemycket.. och det är kanske nåt jag inte orkar med just nu. Och nej.. köpemat är inte ok, om jag ska jobba gratis..  såvida det inte ingår i mina planer sedan tidigare.. och det gör det inte på söndag.

Natti..

  • 98 visningar

Gillar