Fredag och fina naglar

Ja.. då är det helg. Slutade lite tidigare idag och var iväg och fixade naglarna via den dealen jag köpte för ett tag sen. Det är drygt ett år sedan jag gjorde det sist, men tänkte att jag ville vara lite extra fin inför morgondagens fest.

Än så länge är jag nöjd.. känns som sitter bra och jag blev jättenöjd med resultatet. Det märktes också att hon var kunnig. Det är första gången jag har naglar av gel.. haft akryl de andra ggr och det har inte direkt blivit så bra.

När jag var på väg hem, så kom jag på vad vi ska ha till middag.. en favorit.. kycklingben och potatis i ugn. Dock hade jag ingen gurka till tzatzikin och orkade inte gå och handla det heller.. men Jan var snäll och gjorde det åt mig.

Sen hade jag turen att det var ledigt i tvättstugan... (har egentligen tvättid på söndag eftermiddag) så jag var snabbt nere och slängde in två maskiner. Lite paniktvätt så Jenny har rena kläder om hon ska åka till Lizette i morgon.

Hade tänkt att jag skulle kolla vad jag ska ha på mig i morgon.. men orkar inte.. så jag gör det i morgon. Har ju hela dagen på mig.

Ibland får man sina chanser..

​Smygfotografering... 😃 Anneli och Lillan. Två av mina "ungar".
Vissa gömmer mössor.. andra tar foton i smyg.

Nu ska jag hålla kväll.. bli klar i tvättstugan, bli klar med maten och sen är det Let´s Dance.. om jag lyckas hålla mig vaken 😱

Ha en trevlig helg!

Gillar