Fredag kväll, barnfri och ny energi

Ja.. då var det fredag..
Töserna kom hem rätt sent igår, efter bion.. då hade jag redan lagt mig. Jenny hade en liten förhoppning om att hon skulle slippa gå i skolan idag, för hon var så trött, men jag var inte av samma tanke, så skola blev det.

Nu är båda töserna hos Lizette, kommer hem på söndag. Ovant att vara ensam hemma.. men tycker ändå att jag hittills klarat det bra ;) Bäddat rent i sängen, duschat, lagat middag, diskat undan och nu kollar jag på Idol. Katterna känner nog av att jag är ensam, för ingen av dom har gjort minsta antydan till att vilja gå ut sen Jessica åkte i eftermiddags. Och om dom skulle få för sig det nu, så kan dom glömma det, för snart är det dags för mig att göra kudde.. iaf om en timme eller så.

Jävla eksem.. kliar sönder hårbotten.. men bättre nu sen jag fick tvättat med mjällschampoo. Känner att det är dags för en klippning, så nästa helg blir det nog det.. hos Almis denna gång. Vill ju vara fin i håret när jag åker upp till Tina. Och för att Almis faktiskt är den enda som lyckas få mitt hår att bli riktigt bra (ledsen Latoya).

Ikväll blev det panerad schnizel med pulvermos och stekt lök.. definitivt precis det denna kropp behövde ikväll. Lyxade till det hela med ett marsipanbröd som en liten efterrätt. Gott, men inget som smakade MER.. Men så är jag ingen godisätare heller.

Idol ja.. jättefint att dom hade en tyst minut för Tristan och för att dom ägnar kvällens program åt honom. Även om jag inte direkt har nån koll på vem han är, så är det tragiskt när en ung människa går bort, oavsett orsaken. 

Nu ska jag avsluta kvällen här..  hänga upp tvätten och bara gotta ner mig i en renbäddad säng :) Natti

Gillar