Fredag

Skönt att det är fredag. Slutade tidigt för jag skulle med Jessica och beställa nytt id. Det gick problemfritt 👍Sen följde jag med henne till soc... Där har dom inte alla hönsen hemma 😡😤🐔 Och ska dom nu ha en handläggare, se till att han pratar tillräckligt bra svenska!! Jag förstår de tjeckiska chaufförerna bättre än vad jag förstod honom. Och det säger inte lite. Nån hjälp fick hon inte, men ska tillbaka där på måndag. Och nästa gång hon ska lämna in en ansökan, så tänker jag följa med om det behövs.

Nu sitter jag och kollar på Allsång på Gränsen och längtar till Norge och Halden. Blir det en sväng dit även i år? Eller blir det Havets Hus i Lysekil? Jessica har inte varit på nåt av ställena. Hon ska ju med till Smögen i år. Och Lizette. Jenny ska vara hemma och ta hans om katterna, dock boendes på annat ställe. Ja, nån natt sover dom kanske här, men det blir ändå under övervakning. Och fyller upp frysen med matlådor 😊

Nu har jag inte varit på kolonin på två dagar, så i morgon måste jag dit och vattna lite. Och kanske få skördat lite. Och har lovat Jessica att vi ska åka till Citygross.

Idag hade jag tvättstugan, men orkade inte tvätta så mycket... Blev bara tre maskiner. Nu ska jag steka mig en hamburgare, sen blir det sängen. Tre dagar denna veckan har jag beställt mat,på jobbet - Spagetti och köttfärssås. För att det var så gott!! För ovanlighetens skull, så blev jag inte besviken en enda gång.

Nej, dags att sätta fart mot sänggående. Natti 😴

  • 143 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229