Fotosession..

Kattungarna var ute och skuttade i trädgården idag. Tyvärr fick jag bara fångat 2 av dom på bild, eller blev det alla 3? Ser inte skillnad på Melvis och Milus.

Lilla Agnes, lite rädd för kameran.

 

Fått klippt större delen av gräsmattan på framsidan idag. Körde i korta intervaller, då jag var tvungen att räfsa bort grenar och kottar som låg överallt. Men nu är det fint. Tyvärr gick grästrimmern sönder (säkert lätt att laga, men hade noll tålamod), så jag fick inte klippt längs kanterna. Fick även klippt utanför tomten, vid brevlådan. Förhoppningsvis går det att parkera där till midsommar.

När vi sen ätit middag, så fortsatte jag röja här inne.. kom riktigt upp i varv, men fick sluta tidigare än jag kände för, för att kunna varva ner innan jag ska lägga mig. Vilket är snart, ska bara hänga upp lite tvätt. Ska visst regna rejält i natt, så jag hänger tvätten inne. Till kattungarna stora glädje... 😃

Ja, jag har varit en sväng i Trelleborg och lämnat Jans bil, samt hämtat hem Jenny. Men mest har jag varit ute i solen och det känns i nacken.
I morgon ska jag gå igenom vad jag ska ha med mig när jag åker till Tina på torsdag. Ska packa lätt, så det blir bara nåt ombyte som får följa med. Men får ju se till att jag har rena kläder att ta på mig på måndag morgon, hinner inte tvätta upp och få torrt om jag tvättar när jag kommer hem på söndag.

Nej, nu kallar sängen. Natti.

  • 43 visningar

Gillar