Förlängd semester

Mailade till min chef idag och frågade om det är mycket att göra, eller om jag kan ta ytterligare en vecka. Och han svarade att det var ok med en vecka till 👍😊 Så skönt!! Ska njuta som aldrig förr.

Idag åkte vi till Skanör igen, började regna innan vi nått Höllviken, men slutade innan vi kom fram. Men det hade regnat där och det var inte många på stranden. Däremot i vattnet var det många MANETER 😱 1000-tals... Jag har aldrig sett så många, dom bara välde in med vågorna. Som tur var det inga brännmaneter, men fruktansvärt äckligt ändå. Blev bara två väldigt snabba dopp för mig.

Jag fick solat en del, och på nåt sätt lyckats bränna mig.

Jessica var inte med i dag, för hon brände sig igår.

Jag hade med paj och sallad, precis som igår.

Troligtvis blir det stranden i morgon också, efter att Jan varit i Kävlinge och fixat det sista med bilen. Jessica följer nog med, om vi tar med parasollet. Så vi ska gå ner och hämta det i förrådet ikväll. Jag har gjort en baguette som jag ska ha med. Gör några bullar i morgon bitti också.

Tusse njöt av fläkten ikväll.

Efter stranden så åkte vi till Ikea, för Jan skulle kolla på bokhylla och tavlor. Vi träffade Jenny och Max som var där för att köpa grejor till hans rum.

När jag kom hem så åkte Jessica och jag till Citygross. Behöver lite variation från Ica ibland 😊

  • 114 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar